Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/16912
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДятлова, Ю. В.-
dc.date.accessioned2018-09-14T09:00:38Z-
dc.date.available2018-09-14T09:00:38Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/16912-
dc.descriptionDiatlova, Yu. V. Assessment methodology of food component economic security: regional aspect/ Yu. V. Diatlova // Науковий вісник Полісся. – 2018. – № 2 (14). Ч. 1. – С. 196-202.en_US
dc.description.abstractThe differences in the list of security components in the economic sphere have been shown in the article. The methodology of assessment the level of food component economic security has been improved. The stages of its implementation have been determined. It is proposed to use an expanded nomenclature for group and individual indicators for assessment; their hierarchy is substantiated. It is recommended to use differential and integral methods to calculate the complex indicator. Gradations of its level have been proposed. The functionality of the assessment methodology of the food component economic security level has been proved via approbation.en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesНауковий вісник Полісся;№ 2 (14) Ч. 1-
dc.subjectsecurity in economic sphereen_US
dc.subjectcomponentsen_US
dc.subjectsecurity level assessment methodologyen_US
dc.subjectindicators nomenclatureen_US
dc.subjectgradations of complex indicator levelen_US
dc.subjectбезпека в економічній сферіen_US
dc.subjectскладовіen_US
dc.subjectметодика оцінки рівня безпекиen_US
dc.subjectноменклатура показниківen_US
dc.subjectградації рівня комплексного показникаen_US
dc.titleAssessment methodology of food component economic security: regional aspecten_US
dc.title.alternativeМетодика оцінки продовольчої складової економічної безпеки: регіональний аспектen_US
dc.typeArticleen_US
dc.description.abstractalt1У статті показано відмінності в переліку складових безпеки в економічній сфері. Удосконалено методику оцінки рівня продовольчої складової економічної безпеки. Визначено етапи її проведення. Запропоновано для оцінки застосовувати розширену номенклатуру групових і одиничних показників, обґрунтовано їх ієрархію. Рекомендовано для розрахунку комплексного показника використовувати диференційний та інтегральний методи. Запропоновано градації рівня комплексного показника. Апробацією доведено функціональність методики оцінки рівня продовольчої складової економічної безпеки.en_US
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник Полісся. – 2018. – №2 (14) Ч. 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
196-202.pdfстаття384,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.