Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/16935
Назва: Правознавство : методичні вказівки до практичних занять з навчальної дисципліни «Правознавство» для студентів галузі знань 13 "Технічна інженерія та спеціальностей: 205 "Лісове господарство", 274 "Автомобільний транспорт", 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальні технології"
Автори: Світенок, М. І.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Мета і завдання дисципліни - вивчення основних положень права, підвищення рівня правової свідомості і правової культури студентів, вироблення вмінь і навичок щодо використання норм права в практичній роботі. Крім теоретичних знань з основ правознавства, студенту необхідно напрацювати і практичні навички. Перевірка знань студентів, рівня їх самостійної роботи проводиться на практичних заняттях. В процесі вивчення курсу проводиться поточний контроль у виді тестів, контрольної роботи з найважливіших положень тієї або іншої теми курсу.
Опис: Правознавство : метод. вказівки до практ. занять з навч. дисципліни «Правознавство» для студентів галузі знань 13 "Технічна інженерія" та спец.: 205 "Лісове господарство", 274 "Автомобільний транспорт", 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальні технології" / уклад. М. І. Світенок. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 16 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/16935
Розташовується у зібраннях:Світенок М. І.: навчально-методичні видання
Юридичні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Правознавство.pdf192,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.