Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17033
Назва: Креативний менеджмент : методичні вказівки щодо змісту та організації самостійної роботи для магістрів спеціальності 073 «Менеджмент» (спеціалізація "Управління персоналом та економіка праці)
Автори: Холодницька, А. В.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Мета дисципліни: сформувати у студентів системні знання з теорії та практики організації праці менеджерів і відповідні професійні компетенції. Цілями креативного менеджменту є генерування креативних ідей, їх оцінювання і відбір, що дозволить сформувати ефективні креативні рішення. Завдання дисципліни: вивчення студентами теорії, вітчизняного й світового досвіду організації праці менеджерів та інших працівників апарату управління організаціями.
Опис: Креативний менеджмент : метод. вказівки щодо змісту та орг. самост. роботи для магістрів спец. 073 «Менеджмент» (спеціалізація "Управління персоналом та економіка праці) / уклад. А. В. Холодницька. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 17 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/17033
Розташовується у зібраннях:Холодницька А. В.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Креативний менеджмент..pdf384,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.