Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/17174
Назва: | Організація виробництва : методичні вказівки до практичних занять, самостійної та дистанційної роботи здобувачів бакалаврського ступеня галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» усіх форм навчання |
Автори: | Оліфіренко, Л. Д. Попело, О. В. Самійленко, Г. М. |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Короткий огляд (реферат): | Навчальна дисципліна «Організація виробництва» є складовою комплексу навчальних дисциплін «Виробничий менеджмент» та «Операційний менеджмент», пов’язаних з такими навчальними дисциплінами: «Економіка і фінанси підприємств», «Основи підприємницької діяльності», «Основи менеджменту та управлінської діяльності», «Управління інвестиційними процесами», «Маркетинговий менеджмент», «Логістичний менеджмент», «Інноваційний менеджмент», Антикризовий менеджмент», «Стратегічний менеджмент» тощо. Значення вивчення матеріалу дисципліни полягає у формуванні організаційно-управлінського мислення, опрацюванні майбутніми фахівцями практичних прикладів організаційно-управлінської діяльності на підприємствах і в організаціях, а також надбання професійної компетенції з питань організації процесів як у виробничій, так і невиробничої сфері на підприємствах. |
Опис: | Організація виробництва : метод. вказівки до практ. занять, самості. та дистанц. роботи здобувачів бакалавр. ступеня галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спец. 073 «Менеджмент» усіх форм навчання / уклад.: Л. Д. Оліфіренко, О. В. Попело, Г. М. Самійленко. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. - 62 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17174 |
Розташовується у зібраннях: | Попело О. В.: навчально-методичні видання Оліфіренко Л. Д. : навчально-методичні видання Самійленко Г. М.: навчально-методичні видання Економічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Організація виробництва..pdf | 1,36 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.