Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17262
Назва: Формування депозитної поведінки домогосподарств на ринку фінансових послуг України
Інші назви: Формирования депозитного поведения домохозяйств на рынке финансовых услуг Украины
Formation of depositary conduct of households in the financial services market of Ukraine
Автори: Тарасенко, О. О.
Ключові слова: депозит
поведінка
депозитна поведінка
депозитна поведінка домогосподарства
депозитна установа
рефлексія
рефлексивне управління
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів
Серія/номер: Науковий вісник Полісся;№ 4 (16)
Короткий огляд (реферат): Дисертаційна робота присвячена дослідженню теоретичних і методичних засад процесу формування депозитної поведінки домогосподарств на ринку фінансових послуг України та розробці практичних рекомендацій щодо її трансформації для збільшення обсягів залучених фінансовими установами тимчасово вільних коштів фізичних осіб. У дисертаційній роботі розкрито сутність депозитної поведінки, її види, виявлено та описано особливості формування депозитної поведінки домогосподарств. Проведено дослідження ролі рефлексивних процесів при прийнятті рішень щодо здійснення заощаджень та передачі власних коштів фізичними особами до депозитних установ. Запропоновано в дисертації методичний підхід до оцінювання сучасних тенденцій депозитної поведінки домогосподарств на ринку фінансових послуг. Окреслені методичні положення були застосовані на практиці, що дозволило виокремити та деталізувати базові проблеми активізації роботи ринку депозитних послуг та підвищення ролі домогосподарств у його функціонуванні. Також автором детально розглянуто механізм формування депозитної поведінки домогосподарств на ринку фінансових послуг, виявлені можливості активізації його роботи та обґрунтовано заходи, реалізація яких дозволить прискорити залучення коштів фізичних осіб до фінансової системи країни.
Опис: Тарасенко, О. О. Формування депозитної поведінки домогосподарств на ринку фінансових послуг України : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.08 / О. О. Тарасенко. - Чернігів, 2019. - 248 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/17262
Розташовується у зібраннях:Тарасенко О. О.: дисертації та автореферати
08.00.08 – гроші, фінанси і кредит

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дисертація Тарасенко сайт.pdfдисертація40,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.