Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17283
Назва: Англійська мова в галузі публічного управління та адміністрування : методичні вказівки до практичних занять для студентів денної форми навчання спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»
Автори: Кормільцина, С. Ю.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Головна мета методичних вказівок – розвиток вмінь розуміння й аналізу оригінальних текстів, розвиток лексичних навичок, удосконалення вмінь вести бесіду, брати участь у дискусіях англійською мовою, формувати соціально-комунікативну позицію фахівця в галузі публічного управління та адміністрування. Методичні вказівки включають 30 тематичних розділів, які містять професійно- орієнтовані тексти для читання, до текстові завдання та завдання на перевірку прочитаного, лексичні та граматичні вправи та завдання на розвиток вмінь усного мовлення.
Опис: Англійська мова в галузі публічного управління та адміністрування : метод. вказівки до практ. занять для студентів ден. форми навчання спец. 281 «Публічне управління та адміністрування» / уклад. С. Ю. Кормільцина. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. − 65 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/17283
Розташовується у зібраннях:Кормільцина С. Ю.: навчально-методичні видання
Гуманітарні науки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.