Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17355
Назва: Організація виробництва : методичні вказівки щодо самостійної та індивідуальної роботи для студентів всіх форм навчання спеціальності 073 "Менеджмент"
Автори: Савченко, В. Ф.
Хмелевський, С. М.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Мета навчальної дисципліни: формування у студентів комплексу професійних знань з теоретичних основ і сучасного досвіду виробництва; усвідомлення сутності його понять та категорій; з’ясування змістовності проектно-технічної підготовки і виготовлення продукції; прищеплення ним практичних навичок системного аналізу виробничих процесів; набуття і закріплення умінь використання принципів, методів, способів та інструментів раціональної організації виробничих систем, а також сприяння розвитку дослідницьких і організаторських здібностей в підготовці організаційних проектів виробництва та ефективній їх реалізації.
Опис: Організація виробництва : метод. вказівки щодо самост. та індивід. роботи для студентів всіх форм навчання спец. 073 "Менеджмент" / уклад.: В. Ф. Савченко, С. М. Хмелевський. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 27 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/17355
Розташовується у зібраннях:Хмелевський С. М.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Організація виробництва-.pdf374,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.