Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 29.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Обґрунтування параметрів цангового патрона для закр іплення штучних заготовокЛитвин, О. В.; Ящук, І. Р.
2018Міжрівневе заміщення – канонічна форма міжрівневого балансуДубягін, О. Б.
2018Ефективність контролю якості харчових продуктів методом тонкошарової хроматографіїСиза, О. І.; Тимкова, І. О.; Савченко, О. В.; Челябієва, В. М.
2018Формування ринку технічних культур в УкраїніЯгелюк, С. В.; Ткачук, В. В.; Речун, О. Ю.
2018Розробка рецептури емульсійного косметичного продукту на основі колоїдних закономірностейЄфімова, В. Г.; Пилипенко, Т. М.; Нікора, О. В.; Невпряга, П. Ю.
2018Поліпшення консистенції заморожених пюреподібних сумішей на основі пюре суничногоЗаморська, І. Л.
2018Розробка комплексного коректора для стабілізації якості борошна на борошномельних заводахКовальова, В. П.
2018Уточнення класифікації і моделей пунктів сценаріїв варіантів використанняКунгурцев, О. Б.; Новікова, Н. О.; Черепініна, Я. В.; Решетняк, М. Ю.
2018Метод резервування ресурсів та балансування навантаження в транспортній мережі з урахуванням основних характеристик мережіОдарченко, Р. С.; Харлай, Л. О.
2018Розпізнавання символів автомобільних номерів різних форматівКазимир, В. В.; Заровський, Р. В.; Радченко, А. О.