Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17783
Назва: Облікові аспекти технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів
Автори: Акименко, О. Ю.
Вертійко, А. А.
Мінченко, Ю. В.
Ключові слова: транспортні засоби
автотранспортні засоби
технічне обслуговування
ремонт
капітальні інвестиції
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто особливості відображення технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів. Деталізовано та надано визначення поняттю «транспортні засоби», під яким автори пропонують розуміти будь-які засоби транспорту загального користування, промислового залізничного транспорту або відомчого транспорту, що призначені задовольняти потреби населення та суспільного виробництва в перевезеннях. Вивчено нормативно-правове забезпечення, що регулює досліджуваний напрямок, доведено, що технічне обслуговування – це комплекс операцій чи операція щодо підтримки працездатності або справності виробу під час використання його за призначенням, зберігання та транспортування. З’ясовано сутність та особливості бухгалтерського обліку техніч- ного обслуговування та ремонту транспортних засобів.
Опис: Акименко, О. Ю. Облікові аспекти технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів / О. Ю. Акименко, А. А. Вертійко, Ю. В. Мінченко // Проблеми і перспективи економіки та управління - 2018. № 4 (16). С. 212-221.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/17783
Розташовується у зібраннях:Акименко О. Ю.: наукові статті
№4(16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24.pdfСтаття254,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.