Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17788
Назва: Облік і оподаткування продажу товарів за ціною, нижчою за ціну їх придбання
Автори: Сидоренко, О. О.
Ключові слова: товари
облік
оподаткування
ціна
методика
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Досліджено проблеми обліку та оподаткування реалізації товарів за ціною, нижчою, ніж ціна їх придбання. Проаналізовано вимоги податкового та бухгалтерського законодавства з питань реалізації товарів за цінами, нижчими за ціну їх придбання. Виявлено, що питання обліку та оподаткування операцій з продажу товарів за цінами нижчими ніж ціни їх придбання, є маловивченими, а податкове законодавство України містить певні недоліки, які потребують вирішення. У роботі розроблено методику обліку та оподаткування операцій із продажу товарів за цінами нижчими ніж їх придбання та обґрунтовано необхідність доповнення Податкового кодексу України, в частині адміністрування податку на прибуток підприємств.
Опис: Сидоренко, О. О. Облік і оподаткування продажу товарів за ціною, нижчою за ціну їх придбання / О. О. Сидоренко // Проблеми і перспективи економіки та управління - 2018. № 4 (16). С. 239-245.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/17788
Розташовується у зібраннях:Сидоренко О. О.: наукові статті
№4(16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
27.pdfСтаття367,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.