Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17830
Назва: Стан та тенденції регулювання розвитку галузей морського господарства та круїзного туризму
Автори: Вдовенко, Н. М.
Павленко, М. М.
Ключові слова: морське господарство
галузь
круїзний туризм
флот
регулювання
Морська доктрина України
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): У статті висвітлено вітчизняний та світовий досвід у підходах до регулювання та розвитку галузей морського господарства та круїзного туризму як складової реалізації політики модернізації національної економіки. Викладено результати аналізу попередніх досліджень та поглиблене обґрунтування підходів щодо оцінки сучасного стану розвитку галузей морського господарства та круїзного туризму. Доведено, що збалансований розвиток галузей морського господарства сприяє забезпеченню координуючої ролі держави в реалізації національної туристичної політики із застосуванням принципів та методів регулювання, концентрації ресурсів держави на пріоритетних завданнях функціонування цієї сфери, заходів формування та розвитку інформаційної системи в круїзному туризмі та поступовій її інтеграції до світової інформаційної туристичної мережі в сучасних умовах.
Опис: Вдовенко, Н. М. Стан та тенденції регулювання розвитку галузей морського господарства та круїзного туризму / Н. М. Вдовенко, М. М. Павленко // Проблеми і перспективи економіки та управління - 2018. № 3 (15). С. 55-62.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/17830
Розташовується у зібраннях:№3(15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.pdfСтаття270,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.