Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17832
Назва: Науково-концептуальні засади класифікації ризиків та управління ними на ринку органічної продукції в Україні
Автори: Штирхун, Х. І.
Ключові слова: ринок органічної продукції
ризик
виробництво
сільське господарство
страхування
маркетинг
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано поняття «ризик» та визначено сутність ризику на ринку органічної продукції, який запропоновано розглядати як ймовірність настання непередбачених обставин зовнішнього або внутрішнього характеру, які можуть виникнути на всіх етапах життєвого циклу продукції, а саме виробництво, переробка, зберігання, транспортування, реалізація і пов’язані з можливістю заподіяння шкоди та збитку суб’єктам ринку органічної продукції. Ідентифіковано та класифіковано ризики, з якими можуть зіткнутись суб’єкти ринку органічної продукції. Запропоновано методи управління окресленими ризиками.
Опис: Штирхун, Х. І. Науково-концептуальні засади класифікації ризиків та управління ними на ринку органічної продукції в Україні / Х. І. Штирхун // Проблеми і перспективи економіки та управління - 2018. № 3 (15). С. 71-82.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/17832
Розташовується у зібраннях:№3(15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9.pdfСтаття330,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.