Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17834
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСалюк – Кравченко, О. О.-
dc.date.accessioned2019-06-05T08:06:21Z-
dc.date.available2019-06-05T08:06:21Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/17834-
dc.descriptionСалюк – Кравченко, О. О. Ефективність корпоративного менеджменту підприємств харчової промисловості / О. О. Салюк – Кравченко // Проблеми і перспективи економіки та управління - 2018. № 3 (15). С. 90-102.en_US
dc.description.abstractУ статті узагальнено підходи до ефективності корпоративного менеджменту підприємств харчової промисловості. У процесі дослідження особливостей корпоративного управління підприємств харчової промисловості визначено, що розвиток корпоративних відносин в Україні значною мірою гальмується також на мікрорівні як наслідок надмірної концентрації мажоритарного капіталу, відсутньої або неефективної дивідендної політики, нехтування принципами корпоративного управління. Проблемними питаннями, що потребують поглибленого дослідження та вирішення, є: формування ефективних систем стратегічного і поточного регулювання корпоративних відносин, подолання внутрішніх управлінських конфліктів, створення ефективних механізмів прийняття рішень та розвиток корпоративної культури.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.subjectкорпоративне управлінняen_US
dc.subjectпідприємства харчової промисловостіen_US
dc.subjectекономічна ефективністьen_US
dc.subjectкорпоративні відносиниen_US
dc.titleЕфективність корпоративного менеджменту підприємств харчової промисловостіen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№3(15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11.pdfСтаття519,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.