Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17842
Назва: Суттєвість у бухгалтерському обліку суб’єктів державного сектору
Автори: Гливенко, В. В.
Лень, В. С.
Ключові слова: державний сектор
бухгалтерський облік
суттєвість
об’єкти суттєвості
професійне судження
поріг суттєвості
облікова політика
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): У статті обґрунтовано визначення поняття суттєвості в бухгалтерському обліку як сукупності пропущеної, правильно поданої та відсутньої додаткової облікової та необлікової інформації у фінансовій звітності, яка може призвести до зміни управлінських рішень чи оцінки її кваліфікованими користувачами. На основі аналізу нормативної бази та наукових джерел уточнено перелік облікових та необлікових об’єктів суттєвості, розкрито порядок визначення порогів суттєвості за статтями обліку та порядок розкриття суттєвості в обліковій політиці суб’єктів державного сектору. Пропонується внутрішнім нормативним документом ввести в обов’язок укладачів фінансової звітності проведення оцінки облікової та необлікової інформації на предмет суттєвості та відображати у фінансовій звітності всю суттєву для користувачів інформацію.
Опис: Гливенко, В. В. Суттєвість у бухгалтерському обліку суб’єктів державного сектору / В. В. Гливенко, В. С. Лень // Проблеми і перспективи економіки та управління - 2018. № 3 (15). С. 171-183.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/17842
Розташовується у зібраннях:№3(15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19.pdfСтаття352,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.