Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17843
Назва: Напрями трансформації бюджетної політики в контексті забезпечення фінансової безпеки України
Автори: Захаркін, О. О.
Васильєва, Т. А.
Захаркіна, Л. С.
Ключові слова: бюджетна політика
фінансова безпека держави
бюджетна безпека держави
державний борг
дефіцит бюджету
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): У статті проведено аналіз та оцінювання індикаторів бюджетної безпеки України за 2016-2017 рр. як основної складової фінансової безпеки. Визначено головні бюджетні загрози в цей період та фактори, які їх зумовлювали. Надані пропозиції щодо трансформації бюджетної політики, зокрема, щодо ефективності обслуговування бюджетного боргу. Удосконалення бюджетної політики запропоновано здійснювати в невід’ємному поєднанні з удосконаленням податкової політики, трансформацією її фіскального характеру, орієнтацією її регулюючої функції на стале економічне зростання, що сприятиме зростанню економічної активності суб’єктів господарювання і відповідно до зростання ВВП, що в комплексі дасть змогу знизити дефіцит бюджету.
Опис: Захаркін, О. О. Напрями трансформації бюджетної політики в контексті забезпечення фінансової безпеки України / О. О. Захаркін, Т. А. Васильєва, Л. С. Захаркіна // Проблеми і перспективи економіки та управління - 2018. № 2 (14). С. 7-12.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/17843
Розташовується у зібраннях:№2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdfСтаття585,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.