Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17857
Назва: Освітні послуги закладів вищої освіти в межах державного замовлення як об’єкт внутрішнього контролю
Автори: Чумакова, І. Ю.
Кравченко, Ю. П.
Ключові слова: внутрішній контроль
освітні послуги
державне замовлення
заклади вищої освіти
внутрішньосистемний контроль
контрольні процедури
Міністерство освіти і науки України
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена вирішенню проблеми внутрішнього контролю освітніх послуг, що надаються закладами вищої освіти. Авторами визначено поняття й суб’єкти освітніх послуг та місце внутрішнього контролю в процесі формування та розміщення державного замовлення на надання освітньої послуги. Встановлено, що внутрішній контроль, який здійснює Міністерство освіти і науки України, є внутрішньосистемним. Обґрунтовано необхідність запровадження на рівні Міністерства освіти і науки України та закладу вищої освіти окремих типів контрольних процедур залежно від цілей їх застосування під час планування та виконання державного замовлення на підготовку фахівців із вищою освітою.
Опис: Чумакова, І. Ю. Освітні послуги закладів вищої освіти в межах державного замовлення як об’єкт внутрішнього контролю / І. Ю. Чумакова, Ю. П. Кравченко // Проблеми і перспективи економіки та управління. 2018. № 2 (14). С. 32-40.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/17857
Розташовується у зібраннях:№2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdfСтаття670,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.