Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17886
Назва: Концептуальні засади розробки стратегії розвитку державно-приватного партнерства в АПК України
Автори: Косач, І. А.
Ключові слова: агропромисловий комплекс
стратегія
державно-приватне партнерство
інтеграційні процеси
підприємницька інтеграція
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): У статті обґрунтовано важливість розробки Стратегії розвитку державно-приватного партнерства в АПК України, що є одним із інструментів реалізації нових підходів до стратегічного управління процесами підприємницької інтеграції в зазначеній галузі. Визначено основні складові Стратегії та сформульовано можливі напрямки її реалізації, обґрунтовано можливість реалізації процесу підприємницької інтеграції в АПК на засадах ДПП, який виступає об’єктом Стратегії. Виокремлено ресурсну, інституційну, інформаційну, теоретико-методологічну складову реалізації Стратегії в контексті забезпечення функціонування системи стратегічного управління підсистемами національної економіки.
Опис: Косач, І. А. Концептуальні засади розробки стратегії розвитку державно-приватного партнерства в АПК України / І. А. Косач // Проблеми і перспективи економіки та управління. - 2018. № 1 (13). С. 24-31.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/17886
Розташовується у зібраннях:№1(13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdfСтаття341,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.