Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/17950
Назва: | Інноваційні технології та управління якістю хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : програма і методичні вказівки для проходження виробничої практики для студентів спеціальності "Харчові технології" ступеню вищої освіти «магістр» |
Автори: | Ксенюк, М. П. Городиська, О. В. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Короткий огляд (реферат): | Метою виробничої практики є формування у студентів професійних умінь та навичок для прийняття самостійних рішень в різних виробничих ситуаціях (на технологічному та науковому рівнях), що базуються на теоретичних знаннях, одержаних під час вивчення фахових дисциплін, вмінні систематично поновлювати свої знання та творчо застосовувати їх у практичній діяльності, скорочення післявузівської адаптації випускника, набуття практичних навичок керування технологічними процесами та управління виробничими підрозділами. |
Опис: | Інноваційні технології та управління якістю хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : програма і метод. вказівки для проходження вироб. практики для студентів спец. 181 "Харчові технології" ступеню вищ. освіти «магістр» / уклад.: М. П. Ксенюк, О. В. Городиська. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 26 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17950 |
Розташовується у зібраннях: | Ксенюк М. П.: навчально-методичні видання Економічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Інноваційні технології та управління якістю хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів..pdf | 309,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.