Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/17961
Назва: | Технології харчових виробництв : програма та методичні вказівки для проходження технологічної практики на хлібокомбінатах для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" ступеню вищої освіти «бакалавр» |
Автори: | Ксенюк, М. П. Городиська, О. В. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Короткий огляд (реферат): | Основною метою технологічної практики є формування у студентів професійних умінь та навичок для прийняття самостійних рішень в різних виробничих ситуаціях (на технологічному рівні), що базуються на теоретичних знаннях, отриманих в процесі навчання, вмінні систематично поновлювати свої знання та творчо застосовувати їх у практичній діяльності, скорочення після вузівської адаптації випускника, освоєння практичних навиків та вмінь щодо застосування теоретичних знань на практиці. |
Опис: | Технології харчових виробництв : програма та метод. вказівки для проходження технолог. практики на хлібокомбінатах для студентів спец. 181 "Харчові технології" ступеню вищ. освіти «бакалавр» / уклад.: М. П. Ксенюк, О. В. Городиська. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 32 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17961 |
Розташовується у зібраннях: | Ксенюк М. П.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технології харчових виробництв..pdf | 668,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.