Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17961
Назва: Технології харчових виробництв : програма та методичні вказівки для проходження технологічної практики на хлібокомбінатах для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" ступеню вищої освіти «бакалавр»
Автори: Ксенюк, М. П.
Городиська, О. В.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Основною метою технологічної практики є формування у студентів професійних умінь та навичок для прийняття самостійних рішень в різних виробничих ситуаціях (на технологічному рівні), що базуються на теоретичних знаннях, отриманих в процесі навчання, вмінні систематично поновлювати свої знання та творчо застосовувати їх у практичній діяльності, скорочення після вузівської адаптації випускника, освоєння практичних навиків та вмінь щодо застосування теоретичних знань на практиці.
Опис: Технології харчових виробництв : програма та метод. вказівки для проходження технолог. практики на хлібокомбінатах для студентів спец. 181 "Харчові технології" ступеню вищ. освіти «бакалавр» / уклад.: М. П. Ксенюк, О. В. Городиська. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 32 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/17961
Розташовується у зібраннях:Ксенюк М. П.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технології харчових виробництв..pdf668,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.