Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/18037
Назва: Пріоритизація ключових стейкхолдерів підприємств кондитерської промисловості
Інші назви: Prioritization of key stakeholders of the confectionery enterprises
Автори: Краснокутська, Н.
Госн, С.
Ключові слова: стейкхолдери
кондитерська промисловість
підприємства
влада
інтереси
пріоритизація
stakeholders
confectionery industry
enterprises
power
interests
prioritization
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНТУ
Серія/номер: 1;
Короткий огляд (реферат): Численність відносин і комунікацій сучасного кондитерського підприємства зумовлює і численність його стейкхолдерів, тому особливо важливим стає завдання їх ідентифікації та пріоритизації, що визначило цільову спрямованість проведеного дослідження. У статті сформульовано особливості розвитку підприємств кондитерської промисловості, які зумовлюють виникнення специфічних (економічних, соціальних і екологічних) інтересів стейкхолде- рів. Систематизовано основні підходи до ідентифікації ключових стейкхолдерів і виділено ті з них, які можуть бути застосовані для кондитерських підприємств. На основі визначених критеріїв (влада, інтереси, значущість) розроблено карту ключових стейкхолдерів підприємств кондитерської промисловості за їхньою пріоритетністю. Отримані результати становлять важливе підґрунтя для подальшого розвитку методології оцінки рівня задоволення інтересів ключових стейкхолдерів кондитерських підприємств з урахуванням їхньої пріоритетності.
Опис: Краснокутська, Н. Пріоритизація ключових стейкхолдерів підприємств кондитерської промисловості / Н. Краснокутська, С. Госн // Проблеми і перспективи економіки та управління. 2019. № 1 (17). С. 60-68.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/18037
Розташовується у зібраннях:Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2019. – №1(17)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
60-68.pdfстаття301,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.