Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
МАТЕРІАЛИ КОНФЕРЕНЦІЙ
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі 2023
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі
Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р.
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-8 зі 8.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Додаткові запобіжні заходи пакування харчових продуктів під час пандемії COVID-19
Зозуля, Р. В.
;
Денисенко, Т. М.
2020
Дослідження фізико-хімічних показників якості рослинних олій
Кабенок, О. В.
;
Денисенко, Т. М.
2020
Фальсифікація та ідентифікація натуральних виноградних вин
Масановець, О. А.
;
Денисенко, Т. М.
2020
Дослідження показників якості йогуртів, що реалізуються у вітчизняних торговельних мережах
Половий, Д. В.
;
Денисенко, Т. М.
2020
Біологічна роль паренхімної або основної тканини рослин
Костирко, Н. В.
;
Денисенко, Т. М.
2020
Дослідження показників якості рибних консервів
Коток, В. Ю.
;
Денисенко, Т. М.
2020
Оцінка якості хліба пшенично-житнього
Півторак, С. Р.
;
Денисенко, Т. М.
2020
Наукові принципи зберігання продуктів
Голуб, Д. Р.
;
Денисенко, Т. М.
Перегляд
Автор
1
Голуб, Д. Р.
1
Зозуля, Р. В.
1
Кабенок, О. В.
1
Костирко, Н. В.
1
Коток, В. Ю.
1
Масановець, О. А.
1
Половий, Д. В.
1
Півторак, С. Р.
Тема
1
виноградне вино
1
зберігання продуктів
1
йогурт
1
консервування
1
пакування харчових продуктів
1
пандемія
1
паренхіма
1
пшенично-житній хліб
1
рибні консерви
1
рослинні олії
.
далі >