Мамонтова Л. С.: навчально-наукові видання : [6] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Геодезія : методичні вказівки та завдання до виконання курсової роботи з дисципліни «Геодезія» для студентів напряму підготовки 6.080101 «Геодезія, картографія та землеустрій» всіх форм навчанняКрячок, С. Д.; Мамонтова, Л. С.; Терещук, О. І.
2017Геодезичні прилади : методичні вказівки до проведення лабораторних робіт для бакалаврів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій»Крячок, С. Д.; Мамонтова, Л. С.
2017Геодезія: методичні вказівки до проведення навчальної геодезичної практики для бакалаврів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій»Крячок, С. Д.; Мамонтова, Л. С.
2016Підготовка геодезичних даних для перенесення проекту інженерної споруди в натуру: методичні вказівки для виконання розрахунково -графічної роботи з дисципліни «Основи інженерної геодезії» для студентів напряму напряму підготовки 6.080101 " Геодезія, картографія і землеустрій " всіх форм навчанняБурачек, В. Г.; Мамонтова, Л. С.
2016Геодезія: методичні вказівки до проведення навчальної геодезичної практики для студентів напрямку підготовки 6.080101 «Геодезія, картографія та землеустрій»Крячок, С. Д.; Мамонтова, Л. С.
2016Геодезія. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.080101 «Геодезія, картографія та землеустрій» всіх форм навчанняКрячок, С. Д.; Мамонтова, Л. С.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6