Коваленко С. В.: навчально-методичні видання : [6] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Основи системотехніки : навчальний посібникСахно, Є. Ю.; Терещук, О. І.; Чуприна, В. М.; Коваленко, С. В.
2018Педагогіка вищої школи : конспект лекцій з дисципліни для студентів освітнього ступеню "магістр" спеціальності 193 2Геодезія та землеустрій" денної форми навчанняКоваленко, С. В.
2018Педагогіка вищої школи : методичні вказівки до практичних занять з дисципліни для студентів освітнього ступеню "магістр" спеціальності 193 "Геодезія та землеустрій" денної форми навчанняКоваленко, С. В.
2017Виробнича практика : метод. рекомендації розроблені для студ. спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» денної форми навчання освітнього рівня «Бакалавр»Коваленко, С. В.; Щербак, Ю. В.
2017Метод. вказ. до самост. роботи з дисципліни «Педагогіка вищої школи» для магістрів напряму 193 «Геодезія та землеустрій» денної форми навчанняКоваленко, С. В.; Щербак, Ю. В.
2015Міський і земельний кадастр. Методичні вказівки до виконання курсової роботи на тему: «Грошова оцінка населеного пункту»Щербак, Ю. В.; Коваленко, С. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6