Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/18258
Назва: | Отримання пектину з вичавків смородини для виготовлення зефіру на основі аґрусового пюре |
Автори: | Челябієва, В. М. Сиза, О. І. Савченко, О. М. |
Ключові слова: | вичавки смородина пюре аґ рус пектин зефір |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено зразки пектину, отримані з вичавків смородини чорної гідролізно-екстрактним способом у розчині амонію оксалату з наступним осадженням спиртом . Установлено, що ступінь естерифікації пектину з вичавків смородини чорної становить (70±2)% , він належить до високо-естерифікованих пектинів типу А, які здатні утворювати стійкі драглі. Дослідні зразки пектину використали для в иготовлення зефіру на основі аґ русового пюре. Вміст пектину в 100 г отриманого зефіру склав (1,8±0,1)% , заліза – (5,6±0,1) м г, вітаміну С – (0,05±0,01) м г, що дозволяє розглядати отриманий зефір як продукт, збагачений цінними нутрієнтами. |
Опис: | Челябієва, В. М. Отримання пектину з вичавків смородини для виготовлення зефіру на основі аґрусового пюре / В. М. Челябієва, О. І. Сиза, О. М. Савченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. / [редкол. : О. І. Черевко (відпов. ред.) та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 303 - 317 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/18258 |
Розташовується у зібраннях: | Челябієва В. М.: наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
_303-317_ Челябієва,.pdf | 282,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.