Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/18258
Назва: Отримання пектину з вичавків смородини для виготовлення зефіру на основі аґрусового пюре
Автори: Челябієва, В. М.
Сиза, О. І.
Савченко, О. М.
Ключові слова: вичавки
смородина
пюре
аґ рус
пектин
зефір
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Короткий огляд (реферат): Досліджено зразки пектину, отримані з вичавків смородини чорної гідролізно-екстрактним способом у розчині амонію оксалату з наступним осадженням спиртом . Установлено, що ступінь естерифікації пектину з вичавків смородини чорної становить (70±2)% , він належить до високо-естерифікованих пектинів типу А, які здатні утворювати стійкі драглі. Дослідні зразки пектину використали для в иготовлення зефіру на основі аґ русового пюре. Вміст пектину в 100 г отриманого зефіру склав (1,8±0,1)% , заліза – (5,6±0,1) м г, вітаміну С – (0,05±0,01) м г, що дозволяє розглядати отриманий зефір як продукт, збагачений цінними нутрієнтами.
Опис: Челябієва, В. М. Отримання пектину з вичавків смородини для виготовлення зефіру на основі аґрусового пюре / В. М. Челябієва, О. І. Сиза, О. М. Савченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. / [редкол. : О. І. Черевко (відпов. ред.) та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 303 - 317
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/18258
Розташовується у зібраннях:Челябієва В. М.: наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
_303-317_ Челябієва,.pdf282,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.