Корнієнко І. В.: навчально-методичні видання : [9] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 9 з 9
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Інфраструктура геопросторових даних : методичні вказівки до виконання курсового проєкту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» денної форми навчанняКорнієнко, І. В.; Корнієнко, С. П.
2023Інфраструктура геопросторових даних : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» денної форми навчанняКорнієнко, І. В.; Корнієнко, С. П.
2023ГІС в кадастрових системах : методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «ГІС в кадастрових системах» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» денної форми навчанняКорнієнко, І. В.; Корнієнко, С. П.
2023ГІС в кадастрових системах : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» денної форми навчанняКорнієнко, І. В.; Корнієнко, С. П.
2023Дослідницька практика за темою кваліфікаційної роботи : методичні вказівки для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» денної форми навчанняКорнієнко, І. В.; Сахно, Є. Ю.; Корнієнко, С. П.
2020Векторна алгебра : методичні вказівки до практичних занять для студентів усіх спеціальностей з дисципліни "Вища математика"Корнієнко, С. П.; Мурашковська, В. П.; Корнієнко, І. В.
2018Геодезія та землеустрій : методичні вказівки до виконання випускної кваліфікаційної роботи магістра зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» за освітньо-професійною програмою підготовкиКорнієнко, І. В.; Терещук, О. І.; Корнієнко, С. П.
2016Переддипломна науково-дослідницька практика за темою магістерської роботи. Методичні вказівки для студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» освітнього ступеня «магістр»Корнієнко, І. В.; Терещук, О. І.
2014Супутникові радіонавігаційні системиКорнієнко, І. В.; Богом’я, В. І.; Терещук, О. І.; Корнієнко, С. П.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 9 з 9