Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/18359
Назва: Склад кексу "Вівсяно-кукурудзяний": патент 125949 UA
Автори: Челябієва, В. М.
Сиза, О. І.
Савченко, О. М.
Михуля, І. М
Ключові слова: кекс
Дата публікації: 2018
Короткий огляд (реферат): В основу корисної моделі поставлено задачу розробити новий склад кексу, який не містить борошна пшеничного, есенції, хімічних розпушувачів. Суттєвою ознакою кексу "Вівсяно-кукурудзяний", що заявляється, є відсутність у складі кексу борошна пшеничного вищого ґатунку, а натомість використовується суміш борошна вівсяного і кукурудзяного, яка надає чудові смакові властивості готовому виробу і дозволяє не використовувати у складі кексу есенцію та хімічний розпушувач.
Опис: Патент 125949 UA, МПК A21D 13/047 (2017.01) A21D 13/80 (2017.01) Склад кексу "Вівсяно-кукурудзяний" / Челябієва В. М., Сиза О.І.,Савченко О.М., Михуля І. М.– № u 201800582; заявл. 22.01.2018; опубл. 25.05.2018, Бюл.№ 10, 2018
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/18359
Розташовується у зібраннях:Челябієва В. М.: патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
патент_ кекс Вівсяно-кукурудзяний.pdf172,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.