Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/18461
Назва: Адвокатура в Україні : методичні вказівки до самостійної роботи для підготовки здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» денної та заочної форми навчання за спеціальністю 081 «Право» освітньо-професійної програми «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)»
Автори: Головко, М. Б.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ННІ права і соціальних технологій ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Метою підготовки самостійної роботи є закріплення знань з відповідної теми навчальної дисципліни, що передбачає оволодіння методами наукового аналізу, самостійного вивчення законодавчих і літературних джерел, оформлення результатів науково-дослідної роботи.
Опис: Адвокатура в Україні : метод. вказівки до самост. роботи для підгот. здобувачів вищ. освіти освіт. ступеня «бакалавр» ден. та заоч. форми навчання за спец. 081 «Право» освіт.-проф. програми «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)» / уклад. М. Б. Головко. – Чернігів : ННІ права і соціальних технологій ЧНТУ, 2019. - 36 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/18461
Розташовується у зібраннях:Головко М. Б.: навчально-методичні видання
Юридичні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Адвокатура в Україні_методичні вказівки до самостійної роботи..pdf731,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.