Селінний М. М.: навчально-методичні видання : [5] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 5 з 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Планування лісогосподарського виробництва : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів денної та заочної форми навчання за освітнім ступенем магістрГайда, Ю. І.; Селінний, М. М.
2021Управління лісогосподарським виробництвом : методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти денної і заочної форм навчання за освітнім ступенем магістр зі спеціальності 205 «Лісове господарство»Кудряшова, К. М.; Селінний, М. М.; Шевченко, Л. А.
2021Практикум з механізації лісового господарства : навчальний посібник для студентів спеціальності 205 «Лісове господарство» освітнього ступеня "бакалавр" денної форми навчанняБондар, І. М.; Корма, О. М.; Селінний, М. М.
2020Лісове господарство : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи бакалавра для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем "бакалавр" з спеціальності 205 «Лісове господарство»Селінний, М. М.; Корма, О. М.; Чмель, О. П.
2020Мисливствознавство : методичні вказівки до виконання практичних занять для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр зі спеціальності 205 «Лісове господарство»Корма, О. М.; Селінний, М. М.; Рябуха, Г. І.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 5 з 5