Гаценко І. О.: навчально-методичні видання : [13] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 13 з 13
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Фахова українська мова та основи ділової комунікації : методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальностей: 073 Менеджмент, 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, 181 Харчові технології, 281 Публічне управління та адмініструванняГаценко, І. О.
2021Фахова українська мова та основи ділової комунікації : методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальностей 201 "Агрономія", 205 "Лісове господарство"Гаценко, І. О.
2021Фахова українська мова та основи ділової комунікації : методичні вказівки до самостійної роботи (теоретичний матеріал) для здобувачів вищої освіти спеціальностей 201 "Агрономія", 205 "Лісове господарство"Гаценко, І. О.
2020Фахова українська мова та основи ділової комунікації : методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи для підготовки бакалаврів спеціальності 187 "Деревообробні та меблеві технології"Гаценко, І. О.
2020Фахова українська мова та основи ділової комунікації : методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи для підготовки бакалаврів спеціальностей 121 "Інженерія програмного забезпечення", 123 "Комп’ютерна інженерія"Гаценко, І. О.
2020Фахова українська мова та основи ділової комунікації : конспект лекцій для підготовки бакалаврів спеціальностей 121 "Інженерія програмного забезпечення", 123 "Комп’ютерна інженерія"Гаценко, І. О.
2020Фахова українська мова та основи ділової комунікації : конспект лекцій для підготовки бакалаврів спеціальності 187 "Деревообробні та меблеві технології"Гаценко, І. О.
2020Фахова українська мова та основи академічного письма : методичний посібник для підготовки бакалаврів спеціальності 262 "Правоохоронна діяльність"Гаценко, І. О.
2020Фахова українська мова та основи ділової комунікації : методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи для підготовки бакалаврів спеціальностей 262 "Правоохоронна діяльність", 081 "Право"Гаценко, І. О.
2020Фахова українська мова та основи академічного письма : методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи для підготовки бакалаврів спеціальності 262 "Правоохоронна діяльність"Гаценко, І. О.
2020Фахова українська мова та основи ділової комунікації : методичний посібник для підготовки бакалаврів спеціальностей 262 "Правоохоронна діяльність", 081 "Право"Гаценко, І. О.
2016Фахова українська мова та основи ділової комунікації. Конспект лекцій для студентів усіх напрямів підготовки денної форми навчанняГаценко, І. О.
2016Фахова українська мова та основи ділової комунікації. Методичні вказівки та завдання до практичних занять та самостійної роботи студентів усіх спеціальностейГаценко, І. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 13 з 13