Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/18856
Назва: Дослідження впливу мотивації персоналу на плинність кадрів (на матеріалах ГТК «Придеснянський»)
Автори: Чернишов, Д. О.
Ключові слова: мотивація персоналу
матеріальна мотивація
нематеріальна мотивація
грейд
ефективність
напрямки
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): В даній випускній кваліфікаційній роботі розглянуті теоретичні та практичні аспекти системи мотивації персоналу, розкрито поняття, форми та методи мотивації на конкретному підприємстві. Актуальність роботи продиктована тим, що на сучасному етапі для забезпечення стійкого економічного зростання підприємству потрібні ініціативні працівники, які прагнуть до трудової самореалізації, мотивування яких лише традиційними формами матеріального стимулювання недостатнє і необхідно постійно знаходити нові напрями мотивації праці. Предметом дослідження є теоретичні основи та практичні аспекти ефективності системи мотивації персоналу на підприємстві. В роботі розкрити поняття, форми та методи мотивації персоналу, проаналізована система матеріального та нематеріального стимулювання праці працівників на ГТК «Придеснянський». За результатами проведених досліджень в роботі запропоновано: створити підрозділ з питань професійного навчання та запровадження системи грейдів на ГТК «Придеснянський». У висновках наведені основні результати проведеного дослідження та запропоновані конкретні заходи, що можуть бути використані у практичній діяльності ГТК «Придеснянський.
Опис: Чернишов, Д. О. Дослідження впливу мотивації персоналу на плинність кадрів (на матеріалах ГТК «Придеснянський») : магістерська робота : 073 Менеджмент / Д. О. Чернишов ; керівник роботи Мекшун Л. М. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра управління персоналом та економіки праці. – Чернігів, 2019. – 68 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/18856
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чернишов-магістр-2019.pdf2,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.