Горбань (Кулько) Т. В.: навчально-методичні видання : [8] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 8 з 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Електричні системи і мережі : методичні вказівки до виконання курсового проєкту та самостійної роботи здобувачам першого рівня вищої освіти за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»Буйний Р. О.; Бодунов, В. М.; Кулько, Т. В.
2024Системи електропостачання міст і сільськогосподарський об’єктів : методичні вказівки до курсового проєктування для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»Кулько, Т. В.; Бодунов, В. М.; Кулик, Б. І.
2024Проєктування електричних мереж : методичні вказівки до курсового проєктування для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»Кулько, Т. В.; Бодунов, В. М.; Буйний Р. О.
2023Перехідні процеси в електричних системах : методичні вказівки до самостійної роботи та до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»Бодунов, В. М.; Кулько, Т. В.; Приступа, А. Л.
2023Моделі оптимізації та розвитку електроенергетичних систем : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»Бодунов, В. М.; Кулько, Т. В.
2021Автоматизація в проектуванні електричних систем і мереж : Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи здобувачам вищої освіти за спеціальністю 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" галузь знань 14 "Електрична інженерія"Діхтярук, І. В.; Кулько, Т. В.
2019Інженерна та комп’ютерна графіка : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи здобувачам першого рівня вищої освіти за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» галузь знань 14 «Електрична інженерія»Горбань (Кулько), Т.В.; Діхтярук, І. В.
2017Автоматизація підготовки пояснювальних записок до індивідуальних завдань : метод. вказівки здобувачам вищої освіти за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» галузь знань 14 «Електрична інженерія»Безручко, В. М.; Бодунов, В. М.; Горбань (Кулько), Т. В.; Діхтярук, І. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 8 з 8