Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
Денисенко Тетяна Миколаївна
Денисенко T. M.: доповіді, тези доповідей
Денисенко T. M.: монографії
Денисенко T. M.: навчально-методичні видання
Денисенко T. M.: наукові статті
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 59.
назад
1
2
3
4
...
6
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Пакувальні матеріали і тара : методичні вказівки до виконання циклу лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти напряму підготовки 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” всіх форм навчання
Денисенко, Т. М.
2019
Аналіз впливу упакування на збереження споживних властивостей хліба в процесі зберігання
Масановець, О. А.
;
Денисенко, Т. М.
2020
Додаткові запобіжні заходи пакування харчових продуктів під час пандемії COVID-19
Зозуля, Р. В.
;
Денисенко, Т. М.
2020
Дослідження фізико-хімічних показників якості рослинних олій
Кабенок, О. В.
;
Денисенко, Т. М.
2020
Фальсифікація та ідентифікація натуральних виноградних вин
Масановець, О. А.
;
Денисенко, Т. М.
2020
Дослідження показників якості йогуртів, що реалізуються у вітчизняних торговельних мережах
Половий, Д. В.
;
Денисенко, Т. М.
2020
Біологічна роль паренхімної або основної тканини рослин
Костирко, Н. В.
;
Денисенко, Т. М.
2020
Дослідження показників якості рибних консервів
Коток, В. Ю.
;
Денисенко, Т. М.
2020
Оцінка якості хліба пшенично-житнього
Півторак, С. Р.
;
Денисенко, Т. М.
2020
Наукові принципи зберігання продуктів
Голуб, Д. Р.
;
Денисенко, Т. М.
Перегляд
Автор
4
Ганєєва Т.В.
4
Соломаха, І. В.
4
Євган, Ю. М.
4
Іванова, Н. В.
3
Голуб, Д. Р.
3
Кабенок, О. В.
2
Гаценко, С. В.
2
Говоруха, Ю. Ю.
2
Зозуля, Р. В.
2
Масановець, О. А.
.
далі >
Тема
6
якість
4
товарознавство
3
виноградне вино
3
маркування
3
оцінка якості
3
ринок
2
молоко
2
споживчі властивості
2
фізико-хімічні показники
1
cтолові прибори
.
далі >
за датою випуску
44
2020 - 2024
15
2012 - 2019