Корма О. М.: навчально-методичні видання : [18] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 18 з 18
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Механізація лісогосподарських робіт : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр спеціальності 205 «Лісове господарство»Бондар, І. М.; Корма, О. М.
2023Основи лісовпорядкування : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр спеціальності 205 «Лісове господарство»Корма, О. М.; Кудряшова, К. М.
2022Лісові культури : методичні вказівки до виконання курсової роботи на тему «Проект організаційно-господарського плану лісового розсадника» для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр спеціальності 205 «Лісове господарство»Корма, О. М.; Дем'яненко, Л. В.
2022Технологія інтегрованого захисту лісу : методичні вказівки для практичних занять для студентів денної та заочної форми навчання за освітнім ступенем магістр зі спеціальності 205 "Лісове господарство"Корма, О. М.
2022Лісові культури зелених зон : методичні вказівки до практичних занять для студентів денної та заочної форми навчання за освітнім ступенем магістр зі спеціальності 205 "Лісове господарство"Корма, О. М.; Решетник, Л. Л.
2022Діагностика шкідників і збудників хвороб : методичні вказівки до практичних занять для студентів денної та заочної форми навчання за освітнім ступенем магістр зі спеціальності 205 "Лісове господарство"Корма, О. М.; Тимошенко, О. П.
2021Практикум з механізації лісового господарства : навчальний посібник для студентів спеціальності 205 «Лісове господарство» освітнього ступеня "бакалавр" денної форми навчанняБондар, І. М.; Корма, О. М.; Селінний, М. М.
2021Механізація лісового господарства : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр спеціальності 205 «Лісове господарство»Бондар, І. М.; Корма, О. М.
2020Лісова таксація : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр спеціальності 205 «Лісове господарство»Корма, О. М.; Прокопенко, Г. М.
2020Лісознавство : методичні вказівки до виконання практичних занять для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр спеціальності 205 «Лісове господарство»Корма, О. М.; Прокопенко, Г. М.
2020Лісове господарство : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи бакалавра для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем "бакалавр" з спеціальності 205 «Лісове господарство»Селінний, М. М.; Корма, О. М.; Чмель, О. П.
2020Мисливствознавство : методичні вказівки до виконання практичних занять для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр зі спеціальності 205 «Лісове господарство»Корма, О. М.; Селінний, М. М.; Рябуха, Г. І.
2020Хімія : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр зі спеціальності 205 «Лісове господарство»Чмель, О. П.; Корма, О. М.
2019Лісові культури : методичні вказівки до самостійного вивчення питань з дисципліни для студентів денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр зі спеціальності 205 «Лісове господарство»Корма, О. М.; Тимошенко, О. П.; Андрєєва, Г. П.
2019Лісова зоологія : методичні вказівки до самостійного вивчення питань з дисципліни для студентів денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр зі спеціальності 205 «Лісове господарство»Корма, О. М.; Круподеря, Ю. О.; Андрєєва, Г. П.
2014Механізація лісового та садово-паркового господарстваКорма, О. М.
2014Лабораторний практикум з лісової зоологіїКорма, О. М.
2014Лабораторний практикум з механізації лісогосподарських та садово-паркових робітКорма, О. М.; Мельников, С. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 18 з 18