Степенко С. А.: наукові статті : [6] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Порівняльний аналіз топологій та алгоритмів для відстежувачів точки максимальної потужності у фотоелектричних системахЯкушкін, Т.; Єршов, Р. Д.; Степенко, С. А.
2021Параметри, характеристики і фактори, що впливають на ефективність та надійність роботи фотоелектрич- них перетворювачів у складі електроенергетичних системГлушко, О. В.; Степенко, С. А.
2012Порівняльний аналіз методів керування фільтро-компенсуючим пристроємСтепенко, С. А.; Гусев, О. О.; Іванець, С. А.; Велігорський, О. А.
2017Дослідження характеристик елементів автономних систем електроживлення на основі фотоелектричних перетворювачівРева, К. О.; Степенко, С. А.
2012Входной ток разомкнутого корректора коэффициента мощности с квазирезонансным и обычным параллельными ключевыми элементамиДенисов, Ю. О.; Степенко, С. А.
2017Огляд та обґрунтування вибору акумуляторних батарей для автономної системи електроживлення на основі фотоелектричних перетворювачівФесенко, А. П.; Єршов, Р. Д.; Степенко, С. А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6