Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/19219
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вербицька, А. В. | - |
dc.contributor.author | Забаштанська, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Забаштанський, М. М. | - |
dc.contributor.author | Бабаченко, Л. В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-03T06:12:37Z | - |
dc.date.available | 2020-04-03T06:12:37Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19219 | - |
dc.description | Маркетинг : метод. рекомендації до виконання курс. роботи для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. і заоч. форм навчання, галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спец. 075 «Маркетинг» / уклад.: А. В. Вербицька, Т. В. Забаштанська, М. М. Забаштанський, Л. В. Бабаченко. - Чернігів : ЧНТУ, 2020. - 35 с. | en_US |
dc.description.abstract | Мета написання курсової роботи – подальша систематизація, засвоєння і поглиблення теоретичних знань, формування вмінь і навичок проведення самостійних досліджень з обраної галузі маркетингу, а також застосування одержаних знань та вмінь для вирішення конкретної практичної задачі. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Маркетинг : методичні рекомендації до виконання курсової роботи освітня програма «Маркетинг», рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), спеціальність 075 «Маркетинг», галузь знань 07 «Управління та адміністрування» | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Забаштанський М. М.: навчально-методичні видання Бабаченко Л. В.: навчально-методичні видання Забаштанська Т. В.: навчально-методичні видання Вербицька А. В.: навчально-методичні видання Економічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Маркетинг..pdf | 798,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.