Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/19271
Назва: | Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках з використанням базиліку |
Інші назви: | Technology of manufacturing rye and wheat sourdough bread with the use of basil |
Автори: | Cавченко, О. М. Калініченко, Ю. Д. |
Ключові слова: | базилік закваска спонтанного бродіння вологість кислотність тісто якість хліба basil leaven of spontaneous fermentation humidity acidity dough bread quality |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Серія/номер: | ;№ 4(18) |
Короткий огляд (реферат): | Показано доцільність використання базиліку для скорочення тривалості технологічного процесу приготування житньо-пшеничного хліба. Отримані зразки житньо-пшеничного хліба з додаванням досліджуваної добавки мають приємні органолептичні властивості, пористу м’якушку, привабливий колір із золотистою скоринкою. Добавка збагачує вироби вітамінами, макро- і мікроелементами, не викликає зниження споживчих та технологічних властивостей хліба. |
Опис: | Савченко, О. Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках із використанням базиліку / О. Савченко, Ю. Калініченко // Технічні науки та технології. - 2019. - № 4 (18). - С. 183-191. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19271 |
Розташовується у зібраннях: | Технічні науки та технології. – 2019. – №4 (18) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
23 Савченко О., Калініченко Ю. Технологія виготовлення.pdf | стаття | 465,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.