Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19271
Назва: Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках з використанням базиліку
Інші назви: Technology of manufacturing rye and wheat sourdough bread with the use of basil
Автори: Cавченко, О. М.
Калініченко, Ю. Д.
Ключові слова: базилік
закваска спонтанного бродіння
вологість
кислотність
тісто
якість хліба
basil
leaven of spontaneous fermentation
humidity
acidity
dough
bread quality
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Серія/номер: ;№ 4(18)
Короткий огляд (реферат): Показано доцільність використання базиліку для скорочення тривалості технологічного процесу приготування житньо-пшеничного хліба. Отримані зразки житньо-пшеничного хліба з додаванням досліджуваної добавки мають приємні органолептичні властивості, пористу м’якушку, привабливий колір із золотистою скоринкою. Добавка збагачує вироби вітамінами, макро- і мікроелементами, не викликає зниження споживчих та технологічних властивостей хліба.
Опис: Савченко, О. Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках із використанням базиліку / О. Савченко, Ю. Калініченко // Технічні науки та технології. - 2019. - № 4 (18). - С. 183-191.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/19271
Розташовується у зібраннях:Технічні науки та технології. – 2019. – №4 (18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
23 Савченко О., Калініченко Ю. Технологія виготовлення.pdfстаття465,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.