Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/1928
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗеленська, О. О.-
dc.date.accessioned2015-10-19T20:57:57Z-
dc.date.available2015-10-19T20:57:57Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/1928-
dc.descriptionЗеленська, О. О. Сутність та принципи формування системи продовольчої безпеки національного рангу / О. О. Зеленська // Економіка і регіон. - 2012. - № 2. - С. 15-18.en_US
dc.description.abstractПодається авторське тлумачення економічної сутності категорії “національна продовольча безпека”, визначено її найважливіші сутнісні аспекти, обґрунтовано принципи формування системи продовольчої безпеки національного рангу в умовах глобалізації економіки.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherПолтава: ПолтНТУ ім. Ю. Кондратюкаen_US
dc.relation.ispartofseriesЕкономіка і регіон;№2-
dc.subjectпродовольча безпекаen_US
dc.subjectієрархічні рівні продовольчої безпекиen_US
dc.subjectпринцип самозабезпеченняen_US
dc.titleСутність та принципи формування системи продовольчої безпеки національного рангуen_US
dc.title.alternativeTheessence and principles of food security system of national ranken_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Зеленська О. О.: наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sutnist` ta pryncypy`_2012_2_5.pdfстатья611,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.