Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/19323
Назва: | Виробнича практика: методичні вказівки : з виробничої практики для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 “Туризм” освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання |
Автори: | Зеленська, О. О. Алєшугіна, Н. О. Роговий, А. В. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Короткий огляд (реферат): | Метою виробничої практики є: Формування здатності комплексно розв’язувати складні професійні задачі та практичні проблеми у сфері туризму і рекреації в реальних умовах на основі сформованих у процесі навчання компетенцій. |
Опис: | Виробнича практика : метод. вказівки до проходження та написання звіту для здобувачів вищ. освіти 4-го курсу ден. форми навчання, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спец. 242 „Туризм”, ОКР бакалавр / уклад.: О. О. Зеленська, Н. О. Алєшугіна, А. В. Роговий. - Чернігів : ЧНТУ, 2019. - 26 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19323 |
Розташовується у зібраннях: | Роговий А. В.: навчально-методичні видання Алєшугіна Н. О.: навчально-методичні видання Зеленська О. О.: навчально-методичні видання Економічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Виробнича практика. 4 к..pdf | 476,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.