Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19323
Назва: Виробнича практика: методичні вказівки : з виробничої практики для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 “Туризм” освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання
Автори: Зеленська, О. О.
Алєшугіна, Н. О.
Роговий, А. В.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Метою виробничої практики є: Формування здатності комплексно розв’язувати складні професійні задачі та практичні проблеми у сфері туризму і рекреації в реальних умовах на основі сформованих у процесі навчання компетенцій.
Опис: Виробнича практика : метод. вказівки до проходження та написання звіту для здобувачів вищ. освіти 4-го курсу ден. форми навчання, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спец. 242 „Туризм”, ОКР бакалавр / уклад.: О. О. Зеленська, Н. О. Алєшугіна, А. В. Роговий. - Чернігів : ЧНТУ, 2019. - 26 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/19323
Розташовується у зібраннях:Роговий А. В.: навчально-методичні видання
Алєшугіна Н. О.: навчально-методичні видання
Зеленська О. О.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Виробнича практика. 4 к..pdf476,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.