Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19325
Назва: Організаційно-технологічна практика : методичні вказівки з організаційно-технологічної практики для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 “Туризм” освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання
Автори: Зеленська, О. О.
Алєшугіна, Н. О.
Роговий, А. В.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Метою організаційно-технологічної практики є: Формування здатності усвідомлювати необхідність комплексного розв’язку складних професійних задач та практичних проблем у сфері туризму і рекреації в реальних умовах на основі сформованих у процесі навчання компетенцій.
Опис: Організаційно-технологічна практика : метод. вказівки до проходження та написання звіту з організац.-технолог. практики для здобувачів вищ. освіти 2-го курсу ден. форми навчання, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спец. 242 „Туризм”, ОКР бакалавр / уклад.: О. О. Зеленська, Н. О. Алєшугіна, А. В. Роговий А.В. - Чернігів : ЧНТУ, 2019. - 23 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/19325
Розташовується у зібраннях:Роговий А. В.: навчально-методичні видання
Алєшугіна Н. О.: навчально-методичні видання
Зеленська О. О.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Організаційно-технологічна практика.pdf554,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.