Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19360
Назва: Медичне право : методичні вказівки до поглибленої самостійної роботи з вибіркової дисципліни «Медичне право» для здобувачів спеціальності 081 «Право» ОПП «Правове забезпечення підприємницької діяльності»
Автори: Кочина, О. С.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Метою викладання дисципліни «Медичне право» є комплексна підготовка правників з метою формування і розвитку їх професійної компетенції у галузі медичного права, спрямована на отримання необхідного обсягу теоретичних медико-правових знань, набуття практичних навиків спеціалізованого правозахисту й правозастосування, оволодіння достатнім рівнем правової культури і правосвідомості для збереження балансу взаємин між суб’єктами медичних правовідносин і дотримання прав людини у сфері охорони здоров’я.
Опис: Медичне право : метод. вказівки до поглиб. самост. роботи для здобувачів спец. 081 «Право» ОПП «Правове забезпечення підприємницької діяльності» / уклад. О. С. Кочина. - Чернігів : ННІ права і соціальних технологій ЧНТУ, 2020. - 41 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/19360
Розташовується у зібраннях:Кочина О. С.: навчально-методичні видання
Юридичні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Медичне право_.pdf585,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.