Шевченко Ю.В.: навчально-методичні видання : [22] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 22
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Англійська мова у сфері фізичної культури та реабілітації : методичні вказівки для практичних занять з англійської мови для підготовки здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальностей 227 “Фізична терапія, ерготерапія” та 017 “Фізична культура та спорт” I частинаШевченко, Ю. В.
2022English for Law Enforcement : методичні вказівки до практичних занять з англійської мови для підготовки здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» Частина IIШевченко, Ю. В.; Литвин, С. В.
2022English for Law Enforcement : методичні вказівки до практичних занять з англійської мови для підготовки здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» Частина IШевченко, Ю. В.; Литвин, С. В.
2018English for Law Enforcement : методичні вказівки до практичних занять з англійської мови (за професійним спрямуванням) для студентів спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» II частинаШевченко, Ю. В.
2018English for Law Enforcement : методичні вказівки до самостійних занять з англійської мови (за професійним спрямуванням) для студентів спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» Частина IIШевченко, Ю. В.
2018English for Law Enforcement : методичні вказівки до самостійних занять з англійської мови (за професійним спрямуванням) для студентів спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» Частина IШевченко, Ю. В.
2018English for Law Enforcement : методичні вказівки до практичних занять з англійської мови (за професійним спрямуванням) для студентів спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» I частинаШевченко, Ю. В.
2020English for Law Enforcement : методичні вказівки до практичних занять з англійської мови для підготовки здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність». Частина IIШевченко, Ю. В.; Литвин, С. В.
2020English for Law Enforcement : методичні вказівки до самостійних занять з англійської мови для підготовки здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» Частина IIШевченко, Ю. В.; Литвин, С. В.
2020English for Law Enforcement : методичні вказівки до практичних занять з англійської мови для підготовки здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» Частина IШевченко, Ю. В.; Литвин, С. В.
2020English for Law Enforcement : методичні вказівки до самостійних занять з англійської мови для підготовки здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність». Частина IШевченко, Ю. В.; Литвин, С. В.
2020English for lawyers : методичні вказівки до самостійної роботи з англійської мови (за професійним спрямуванням) для студентів спеціальності 081 «Право». II частинаГречок, Л. М.; Шевченко, Ю. В.; Лашук, Н. М.
2020English for lawyers : методичні вказівки до самостійної роботи з англійської мови (за професійним спрямуванням) для студентів спеціальності 081 «Право». I частинаЛашук, Н. М.; Гречок, Л. М.; Шевченко, Ю. В.
2020English for Lawyers : методичні вказівки до самостійної роботи з англійської мови за професійним спрямуванням для студентів спеціальності 081 «Право». III частина.Шевченко, Ю. В.; Гречок, Л. М.; Лашук, Н. М.
2020English for lawyers : методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Іноземна мова за професійним спрямуванням" для студентів спеціальності 081 "Право" Частина IIГречок, Л. М.; Шевченко, Ю. В.; Лашук, Н. М.
2020English for lawyers : методичні вказівки до практичних занять з англійської мови за професійним спрямуванням для студентів спеціальності 081 «Право». I частинаЛашук, Н. М.; Гречок, Л. М.; Шевченко, Ю. В.
2020English for Lawyers : методичні вказівки до практичних занять з англійської мови за професійним спрямуванням для студентів спеціальності 081 «Право». III частинаШевченко, Ю. В.; Гречок, Л. М.; Лашук, Н. М.
2019Англійська мова у сфері кримінального права та правоохоронної діяльності : методичні вказівки до практичних занять для студентів спеціальності 081 "Кримінальна юстиція" та 262 "Правоохоронна діяльність"Шевченко, Ю. В.
2018Англійська мова у сфері фізичного виховання, спорту і здоров'я : методичні вказівки до практичних занять для студентів напряму підготовки 6.030401 "Здоров'я людини". Частина 2Шевченко, Ю. В.; Гречок, Л. М.
2014Іноземна мова за професійним спрямуванням. Методичні вказівки до самостійної роботи для студентів денної форми навчання за напрямом підготовки 6.030401 «Право», спеціалізація «Господарське право»Шевченко, Ю. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 22