Кальницька К. О.: навчально-методичні видання : [10] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 10 з 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Соціально-психологічна допомога населенню. Соціальна реабілітація : методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для студентів спеціальності 231 "Соціальна робота"Кальницька, К. О.; Мазур, Т. В.; Філіпович, В. М.
2018Вікова психологія : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 231 "Соціальна робота" усіх форм навчанняКальницька, К. О.; Новик, Л. М.; Чепурна, Г. Л.
2018Психологічна допомога у кризових ситуаціях : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 231 "Соціальна робота" усіх форм навчанняКальницька, К. О.; Новик, Л. М.; Чепурна, Г. Л.
2018Загальна психологія : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 231 «Соціальна робота» усіх форм навчанняКальницька, К. О.; Мазур, Т. В.; Лещенко, М. Є.
2018Психологія особистості : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 231 «Соціальна робота» усіх форм навчанняКальницька, К. О.; Лещенко, М. Є.
2000Методичні вказівки до практичних і семінарських занять, завдання для самостійної та індивідуальної роботи з курсу „Психологія управління” для студентів усіх спеціальностей денної форми навчанняКальницька, К. О.
2006Загальна психологія : методичні вказівки до практичних, семінарських і лабораторних занять, завдання для самостійної та індивідуальної роботи для студентів спеціальності «Соціальна робота»Кальницька, К. О.
2002Психологія управлінняКальницька, К. О.
2006Робоча програма з дисципліни «Загальна психологія» для студентів денної форми навчання за спеціальністю «Соціальна робота»Кальницька, К. О.
2000Робоча програма з дисципліни «Психологія управління» для студентів усіх спеціальностей денної форми навчанняКальницька, К. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 10 з 10