Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
Буяльська Наталія Павлівна
Буяльська Н. П.: наукові статті
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-7 зі 7.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017
Дослідження вмісту важких металів у молоці як елемент реалізації системи НАССР
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
;
Купчик, О. Ю.
;
Прус, Т. І.
2019
Використання сорбентів для зниження концентрації важких металів у молочній сировині
Буяльська, Н. П.
;
Купчик, О. Ю.
;
Денисова, Н. М.
2019
Використання збродженого яблучного соку в технології виробництва житньо-пшеничного хліба
Денисова, Н. М.
;
Гаркава, А. В.
;
Буяльська, Н. П.
2019
Використання йодовмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначення
Буяльська, Н. П.
;
Воєдило, В. О.
;
Денисова, Н. М.
2019
Використання продуктів переробки амаранту у виробництві хлібобулочних виробів
Буяльська, Н. П.
;
Литвиненко, О. О.
;
Денисова, Н. М.
2020
Дослідження використання цукрозамінників у технології виробництва плодово-ягідного морозива
Денисова, Н. М.
;
Карцан, В. Д.
;
Буяльська, Н. П.
2018
Використання продуктів переробки цикорію коренеплідного в технології виробництва борошняних кондитерських виробів
Буяльська, Н. П.
;
Ткаченко, Ю. Д.
;
Денисова, Н. М.
Перегляд
Автор
7
Буяльська, Н. П.
2
Купчик, О. Ю.
1
Воєдило, В. О.
1
Гаркава, А. В.
1
Карцан, В. Д.
1
Литвиненко, О. О.
1
Прус, Т. І.
1
Ткаченко, Ю. Д.
Тема
1
fruit bagels
1
HACCP
1
heavy metals
1
individual risk
1
iodine-containing additives
1
manufacturing technology
1
microelements
1
organoleptic indicators
1
physical and chemical indicators
1
protein
.
< попередня
далі >
за датою випуску
1
2020
4
2019
1
2018
1
2017