Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
Буяльська Наталія Павлівна
Буяльська Н. П.: наукові статті
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-6 зі 6.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017
Дослідження вмісту важких металів у молоці як елемент реалізації системи НАССР
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
;
Купчик, О. Ю.
;
Прус, Т. І.
2019
Використання сорбентів для зниження концентрації важких металів у молочній сировині
Буяльська, Н. П.
;
Купчик, О. Ю.
;
Денисова, Н. М.
2019
Використання збродженого яблучного соку в технології виробництва житньо-пшеничного хліба
Денисова, Н. М.
;
Гаркава, А. В.
;
Буяльська, Н. П.
2019
Використання йодовмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначення
Буяльська, Н. П.
;
Воєдило, В. О.
;
Денисова, Н. М.
2019
Використання продуктів переробки амаранту у виробництві хлібобулочних виробів
Буяльська, Н. П.
;
Литвиненко, О. О.
;
Денисова, Н. М.
2018
Використання продуктів переробки цикорію коренеплідного в технології виробництва борошняних кондитерських виробів
Буяльська, Н. П.
;
Ткаченко, Ю. Д.
;
Денисова, Н. М.
Перегляд
Автор
2
Купчик, О. Ю.
1
Воєдило, В. О.
1
Гаркава, А. В.
1
Литвиненко, О. О.
1
Прус, Т. І.
1
Ткаченко, Ю. Д.
Тема
2
bakery products
2
важкі метали
2
вольтамперометричний аналіз
2
забруднення харчових продуктів
2
хлібобулочні вироби
1
amaranth
1
fermentation of spontaneous ferme...
1
fermented apple juice
1
food contamination
1
fruit bagels
.
далі >
за датою випуску
4
2019
1
2018
1
2017