Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19963
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКишко, О. В.-
dc.date.accessioned2020-10-16T18:08:49Z-
dc.date.available2020-10-16T18:08:49Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/19963-
dc.descriptionКишко, О. В. Розробка стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства на прикладі готельно-ресторанного комплексу "Riverside" : дипломна робота : 073 Менеджмент / О. В. Кишко; керівник роботи Ітченко Д. М. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра публічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2020. – 70 с.en_US
dc.description.abstractУ випускній кваліфікаційній роботі зазначено головну проблему, що потребує вирішення, а саме: розроблення стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства; ступінь її дослідження та актуальність в наш час. Запропановані шляхи вирішення проблемних питань у процесі розробки стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectстратегіяen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectзадоволеність працеюen_US
dc.subjectмаркетингen_US
dc.subjectмотиваціяen_US
dc.titleРозробка стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства на прикладі готельно-ресторанного комплексу "Riverside"en_US
dc.typeThesisen_US
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кишко.pdf5,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.