Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19972
Назва: Умови праці на підприємстві та їх вплив на ефективність роботи персоналу (на матеріалах ТОВ «Техно Трейд Опт»)
Автори: Гемберг, Ю. С.
Ключові слова: умови праці
фактори впливу
компенсація
продуктивність праці
охорона праці
поліпшення умов праці
working conditions
factors of influence
compensation
productivity
labor protection
improvement of working conditions
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Випускна кваліфікаційна робота присвячена дослідженню умов праці на підприємстві та їх впливу на ефективність роботи персоналу. Об’єктом дослідження є умови праці на підприємстві. Предметом дослідження є умови праці на підприємстві ТОВ «Техно Трейд Опт» та їх вплив на ефективність роботи персоналу У першому розділі розглянуто теоретичні основи забезпечення сприятливих умов праці на підприємстві. У другому розділі проаналізовано умови праці в ТОВ «Техно Трейд Опт» та оцінено вплив умов праці на ефективність роботи персоналу. У третьому розділі розглянуто напрями покращення умов праці в ТОВ «Техно Трейд Опт». За результатами дослідження зроблено висновки та запропоновані заходи, які поліпшать умови праці на підприємстві та підвищать ефективність роботи персоналу.
Опис: Гемберг, Ю. С. Умови праці на підприємстві та їх вплив на ефективність роботи персоналу (на матеріалах ТОВ «Техно Трейд Опт») : магістерська робота : 073 Менеджмент / Ю. С. Гемберг ; керівник роботи Мекшун Л. М. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра управління персоналом та економіки праці. – Чернігів, 2020. – 65 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/19972
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гемберг Ю.С. Магістр 2020.pdf2,53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.