Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/20113
Назва: | Бізнес-план підприємства ресторанного господарства |
Інші назви: | Business plan of a restaurant busines |
Автори: | Тягнирядно, А. О. |
Ключові слова: | бізнес – планування ефективність прибуток інвестиції витрати проект пропозиція попит ринок ресторанних послуг ресторанне господарство |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Чернігів |
Короткий огляд (реферат): | Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи виступає менеджмент підприємства. Предметом дослідження випускної кваліфікаційної роботи є особливості бізнес-планування для закладу ресторанного господарства в Чернігові. Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає в узагальненні теоретикометодичних та практичних засад дослідження бізнес-планування у ресторанному господарстві та розробці практичних рекомендацій по бізнесплануванню. Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: визначити сутність бізнес-планування, визначити фактори, які на нього впливають, узагальнити методи, які використовуються для створення бізнес-планів, дослідити ресурсну базу розвитку ресторанного господарства в Чернігові, охарактеризувати сучасний стан розвитку ресторанного господарства, розробити бізнес-план пабу, обгрунтувати його економічну ефективність. За результатами дослідження сформульовані пропозиції щодо відкриття пабу в Чернігові. |
Опис: | Тягнирядно , А. О. Бізнес-план підприємства ресторанного господарства : дипломна робота : 242 Туризм / А. О. Тягнирядно ; керівник роботи Алєшугіна Н. О. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра туризму. – Чернігів, 2020. – 98 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/20113 |
Розташовується у зібраннях: | Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тягнирядно_бакалавр_2020.pdf | Випускна кваліфікаційна робота | 1,37 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.