Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/20113
Назва: Бізнес-план підприємства ресторанного господарства
Інші назви: Business plan of a restaurant busines
Автори: Тягнирядно, А. О.
Ключові слова: бізнес – планування
ефективність
прибуток
інвестиції
витрати
проект
пропозиція
попит
ринок ресторанних послуг
ресторанне господарство
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи виступає менеджмент підприємства. Предметом дослідження випускної кваліфікаційної роботи є особливості бізнес-планування для закладу ресторанного господарства в Чернігові. Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає в узагальненні теоретикометодичних та практичних засад дослідження бізнес-планування у ресторанному господарстві та розробці практичних рекомендацій по бізнесплануванню. Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: визначити сутність бізнес-планування, визначити фактори, які на нього впливають, узагальнити методи, які використовуються для створення бізнес-планів, дослідити ресурсну базу розвитку ресторанного господарства в Чернігові, охарактеризувати сучасний стан розвитку ресторанного господарства, розробити бізнес-план пабу, обгрунтувати його економічну ефективність. За результатами дослідження сформульовані пропозиції щодо відкриття пабу в Чернігові.
Опис: Тягнирядно , А. О. Бізнес-план підприємства ресторанного господарства : дипломна робота : 242 Туризм / А. О. Тягнирядно ; керівник роботи Алєшугіна Н. О. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра туризму. – Чернігів, 2020. – 98 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/20113
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тягнирядно_бакалавр_2020.pdfВипускна кваліфікаційна робота1,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.