Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/20170
Назва: Фенологічні особливості та засоби контролю чисельності головних шкідників хвойних та мішаних лісостанів в умовах ДП «Корюківське лісове господарство»
Інші назви: Phenological features and means of controlling the number of major pests of coniferous and mixed forests in the conditions of SE "Koryukivske forestry"
Автори: Артеменко, В. В.
Ключові слова: шкідливі комахи
стовбурові шкідники
хвоєгризучі та листогризучі шкідники
засоби контролю чисельності
pests
stem pests
coniferous and leaf-eating pests
means of population control
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Випускна кваліфікаційна робота Артеменка В.В. «Фенологічні особливості та засоби контролю чисельності головних шкідників хвойних та мішаних лісостанів в умовах ДП «Корюківське лісове господарство»» присвячена проблемі негативного впливу шкідливих комах на лісові екоценози, який в останні роки, як вважають багато дослідників, є причиною масового всихання лісових насаджень як в поліській зоні України так і на Європейському континенті. Автором проаналізовано стан вивчення питання на основі 21 літературного джерела. В ході дослідження автором було встановлено видовий склад найбільш економічно значимих шкідників хвойних та мішаних насаджень господарства і порівняна фенологія їх розвитку з літературними даними
Опис: Артеменко В. В. Фенологічні особливості та засоби контролю чисельності головних шкідників хвойних та мішаних лісостанів в умовах ДП «Корюківське лісове господарство» : дипломна робота : 205 Лісове господарство / В. В. Артеменко; керівник роботи Корма О. М. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра аграрних технологій та лісового господарства. – Чернігів, 2020. – 69 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/20170
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Артеменко-Бакалавр-АТЛГ-2020.pdfвипускна кваліфікаційна робота1,55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.