Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/20245
Назва: Проєктування лісових культур на прикладі державного підприємства «Городнянське лісове господарство»
Інші назви: Design of forest crops on the example of SE "Horodnianske forestry".
Автори: Курицький, І. С.
Ключові слова: лісові культури
лісовідновлення
лісокультурна площа
штучні насадження
forest crops
reforestation
forest area
artificial plantings
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є теоретичне обґрунтування та практичне розроблення проєкту лісових культур шляхом штучного лісовідновлення на лісокультурній ділянці Невклянського лісництва ДП «Городнянське лісове господарство». У дипломному проєкті представлені вступ, теоретична та аналітична частини, проєктний розділ, охорона праці, висновки, список використаних джерел та додатки. У першому розділі розкриваються теоретичні аспекти створення штучних насаджень лісових культур. У другому розділі проводиться аналіз діяльності Державного підприємства «Городнянське лісове господарство» та його лісорослинних і природно-кліматичних умов. У третьому розділі представлено Проєкт лісових культур на визначеній ділянці лісокультурної площі з відповідними розрахунками. За результатами роботи зроблено висновки щодо створення лісових культур та лісовідновлення.
Опис: Курицький, І. С. Проєктування лісових культур на прикладі державного підприємства «Городнянське лісове господарство: 205 Лісове господарство / І. С. Курицький; керівник роботи Андрєєва Г. П. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра аграрних технологій та лісового господарства. – Чернігів, 2020. – 81 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/20245
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Курицький -Бакалавр - АТЛГ - 2020.pdfвипускна кваліфікаційна робота2,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.