Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/20317
Назва: Бухгалтерський облік, оподаткування, аналіз і аудит: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : VІ Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 27 листопада 2020 р.) : тези доповідей
Автори: Національний університет «Чернігівська політехніка»
Ключові слова: облік
організація обліку
оподаткування
облікова політика
управління підприємством
бухгалтерський облік
фінансові відносини
финансовая стабильность
бенчмаркінг
економічна безпека
Дата публікації: 2020
Видавництво: НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Збірник містить тези доповідей VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Бухгалтерський облік, оподаткування, аналіз і аудит: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку». Висвітлено актуальні питання щодо проблем обліку, оподаткування, аналізу й аудиту в системі управління підприємством, а також розглянуто національний та міжнародний досвід і напрями розвитку бухгалтерського обліку як науки та практичної діяльності. Видання орієнтоване на теоретиків та практиків, науковців, викладачів та здобувачів вищої освіти, а також зацікавлених в обміні досвідом наукових досліджень щодо проблем обліку, оподаткування, аналізу й аудиту в системі управління підприємством. Матеріали збірника представлено в авторській редакції. Відповідальність за зміст несуть автори.
Опис: Бухгалтерський облік, оподаткування, аналіз і аудит: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : VІ Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 27 листопада 2020 р.) : тези доповідей. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. - 128 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/20317
ISBN: 978-617-7571-98-7
Розташовується у зібраннях:Бухгалтерський облік, оподаткування, аналіз і аудит: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку ( м. Чернігів, 27 листопада 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
верстка.pdfтези1,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.